Onze klanten aan het woord

Onze klanten aan het woord

“Ik heb LV Badkamerrenovatie leren kennen via een kennis waarvan ik wist dat hij enkel door degelijke vakmensen werken laat uitvoeren.
De eerste kennismaking verliep vlot en gaf me al direct een goed gevoel. De offerte die ik nadien ontvangen heb was duidelijk met alles erop wat nodig was om onze badkamer te renoveren.
De uitvoering van de werken verliep vlot, en zoals bij de meeste renovaties kwamen bij ons ook nog enkele onverwachte zaken naar voor. Die werden allemaal zonder probleem en vakkundig opgelost.
Het is bij ons niet alleen bij het renoveren van de badkamer gebleven, we hebben nadien nog verschillende zeker niet gemakkelijke werken laten uitvoeren. Wij weten nu dat als we een vakman nodig hebben, we LV Badkamerrenovatie als eerste zullen contacteren.”
Fam. Caers-Bartels uit Turnhout

“Ik had het nummer van LV Badkamerrenovatie van een collega van op het werk.
Wij lieten onze badkamer verbouwen: muur dicht laten maken, tegels plaatsen, wc, inloopdouche en nieuwe badkamermeubels.
De eerste kennismaking was zeer aangenaam; zeer vriendelijke mensen die hun plaats kennen. Altijd blij met een tasje koffie maar ze dringen zich zeker niet op.
Wij ontvingen snel een nauwkeurig uitgewerkte offerte; trouwens nog nooit zo snel een offerte gekregen. De materialen die ze aanbieden zijn van hoge kwaliteit en niet duur. Goede tips gekregen over wat we best aankochten.
De materialen waren tijdig aanwezig, we moesten geen stress hebben (want dat is vaak bij verbouwingen). De eindafwerking was fantastisch; echt vakmanschap. Ook heel geïnteresseerd naar de goede werking na afloop. Zij zoeken voor ieder probleem een oplossing. Wij hadden hevige “putjesgeur” en die is nu weg.
Wij hadden horen zeggen dat deze firma goed werk levert. En dat klopt ook nog; EEN ECHTE AANRADER.”
Mevr. Verheggen

“Ons eerste contact met LV Badkamerrenovatie Service was zeer goed en duidelijk. Evenals de offerte.
De praktische uitvoering en de eindafwerking was zeer goed.
Het ging om aanpassingswerken aan de badkamer.
Wij lieten de werken uitvoeren door LV Badkamerrenovatie omwille van hun goede prijs en goede service.”
Mevr. Nijns

Laat je badkamer renoveren door LV Badkamerrenovatie

Laat je badkamer renoveren door LV Badkamerrenovatie

Luc Verhaeren BV - Hendrik Van Zellestraat 15 - 2360 Oud-Turnhout

Luc Verhaeren BV - Hendrik Van Zellestraat 15 - 2360 Oud-Turnhout

0488 / 48 40 43 - info@lvbadkamerrenovatie.be

0488 / 48 40 43 info@lvbadkamerrenovatie.be

Bel LV badkamerrenovatie
Scroll naar boven