In 6 stappen naar een nieuwe badkamer

In 6 stappen naar een nieuwe badkamer

1. Een vrijblijvend informatiegesprek

Ik luister naar jullie wensen voor het renoveren van de badkamer.  Ik geef advies, praat over de diverse mogelijkheden en beantwoord al jullie vragen over de technische kant van het renovatieproject.  Dit gaat van energiebesparende technieken tot aanpassingen voor senioren.

2. Gratis offerte

Nadien ontvang je een gedetailleerde offerte.  De offerte bestaat uit 2 delen: de toestellen en de uit te voeren werken.  Zo weet je perfect hoe je nieuwe badkamer er uit zal zien en hoeveel alles zal kosten.

3. Jullie kiezen je badkamer

De volgende stap is aan jullie : het kiezen van de toestellen : van lavabo’s, douche, bad, toilet en kranen tot aan het badkamermeubel en de handdoekrekken.  Bij de firma’s Desco en STG (Schrauwen) vind je een ruim aanbod aan interessante prijzen.  Vloer- en wandtegels kies je bij de firma Gilbo.  Heb je alles gekozen, dan zit voor jullie het werk er op.  

4. Een gedetailleerde planning

Een gedetailleerde planning zorgt ervoor dat alle werken zonder vertraging verlopen.  Omdat ik alle werken in eigen beheer uitvoer, zullen er geen gaten vallen als de éne vakman op de andere moet wachten.  

5. Afbraak en plaatsing

De werken starten met het afbreken van de oude badkamer.  Al het afval verdwijnt in een container.  Alle leidingen en afvoeren worden gecontroleerd en indien nodig vernieuwd.  Vloer, wanden en plafond worden onder handen genomen.  En nadien worden alle toestellen geplaatst en aangesloten.  

6. Afwerking en oplevering

Ik zorg voor een perfecte afwerking van elk project zodat jullie kunnen genieten van jullie droom badkamer.  Ik streef er steeds naar om elke badkamerrenovatie klaar te hebben op 10 werkdagen.  

Onze klanten aan het woord

“Wij hebben LV Badkamerrenovatie leren kennen via vrienden en toen een afspraak gemaakt. Na het kiezen van de vloer, de tegels en de nodige toestellen hebben wij een offerte laten maken. Alles verliep heel vlot en wij moesten nergens aan denken! Als de vloer, tegels of de toestellen er moesten zijn, werd ervoor gezorgd en alles verliep heel vlotjes. Ook heb je maar één iemand in huis i.p.v. elke dag iemand anders voor de verschillende karweien! Wij zijn héél tevreden over de samenwerking en het resultaat!!”

Fred en Agnes Van den Bliek – Gorremans

Stel je badkamerrenovatie niet langer uit!

Stel je badkamerrenovatie niet langer uit!

Luc Verhaeren BV - Hendrik Van Zellestraat 15 - 2360 Oud-Turnhout

Luc Verhaeren BV - Hendrik Van Zellestraat 15 - 2360 Oud-Turnhout

0488 / 48 40 43 - info@lvbadkamerrenovatie.be

0488 / 48 40 43 info@lvbadkamerrenovatie.be

Bel LV badkamerrenovatie
Scroll naar boven