Bekijk hier onze realisaties

Bekijk hier onze realisaties

Badkamerrenovaties VOOR & NA

Plannen om je badkamer te laten renoveren? Bekijk hier enkele van onze realisaties om een idee te krijgen wat we voor je kunnen doen. Met een badkamerrenovatie van LV Badkamerrenovatie toveren we je oude badkamer op een zeer korte tijd om tot de badkamer van je dromen. We voeren alle werken uit met kwaliteitsproducten en garanderen vakmanschap van ontwerp tot realisatie.

VOOR                         NA

Onze klanten aan het woord

“Naar aanleiding van een gezellige babbel met vrienden over badkamer-renovatie en het uitstekend geleverde werk bij mijn zoon, contacteerde ik de firma LV Badkamerrenovatie om mijn badkamer te renoveren. De firma LV Badkamerrenovatie kwam ter plaatse de toestand bekijken en binnen de week kreeg ik een uitgebreide en duidelijke offerte in de bus. De renovatie omvatte het opnieuw betegelen en vloeren alsook het plaatsen van een bad met douchezone evenals het monteren en bevestigen van de badkamermeubels en het hangtoilet. Ook werden alle sanitaire leidingen vervangen. Ik heb mijn badkamer slechts een kleine week niet kunnen gebruiken. De afbraak van de oude badkamer werd door mijzelf gedaan doch LV Badkamerrenovatie had ervoor gezorgd dat ik toch nog koud en warm water had zodat wij ons alsnog konden wassen.
Na een week had ik een prachtige mooi gevloerde en betegelde badkamer. Proficiat voor de goede en snelle afwerking tot in de puntjes van onze badkamer. Als je zonder verrassingen (juiste prijs die niet afwijkt van de offerte en levering van de gekozen toestellen, binnen de afgesproken tijd) je badkamer wil laten renoveren kies dan voor LV Badkamerrenovatie.”
Een tevreden klant: Baelus Frank Oud-Turnhout

Badkamerrenovaties aan betaalbare prijzen!

Badkamerrenovaties aan betaalbare prijzen!

Luc Verhaeren BV - Hendrik Van Zellestraat 15 - 2360 Oud-Turnhout

Luc Verhaeren BV - Hendrik Van Zellestraat 15 - 2360 Oud-Turnhout

0488 / 48 40 43 - info@lvbadkamerrenovatie.be

0488 / 48 40 43 info@lvbadkamerrenovatie.be

Bel LV badkamerrenovatie
Scroll naar boven